Vacatures

Monteur met ervaring : Ben jij op zoek naar een carrière switch of naar een leuke uitdagende job !

Hallo mag ik even je aandacht,
Dan stel ik me even voor , mijn naam is Michel , zaakvoerder van Antwerpairco dat te Wommelgem gelegen is.

Ben jij de persoon die houd van het klimaat te optimaliseren door airco’s en warmtepompen van Samsung  te plaatsen , dan is deze vacature iets voor jou .

Heb je technische vaardigheden , in de Electro of Sanitaire branche of nog beter, ben je koeltechnisch geschoold of ervaring in deze materie , dan ben ik zeker dat je een fijne werkplek bij ons kan vinden.

Of je nu man, vrouw , 25 of 50 jaar bent ………. het is de inzet, motivatie , leergierigheid en zin voor humor dat mij interesseert .

Met de camionette voorzien van alle gereedschappen kan je van thuis uit vertrekken naar de klant in een straal rond je woonplaats en niet door heel België om zo je werkdag aan te vatten .

De werk-privé balans mag voor mij zeker in evenwicht hangen maar wel wetende dat de klant van netheid, stiptheid en afwerking houd , immers een tevreden klant bouwt mee aan de groei van ons bedrijf .

 ………..Ben je nog mee !!!!!

Solliciteer dan bij ons ,door even je gegevens achter te laten via mail ( [email protected]) , telefoon (03/322.12.64)  of een SMS is reeds voldoende (0497/58.54.06)  

Wij contacteren jou dan voor een gesprek en misschien wordt jij onze nieuwe extra technieker en collega .

Michel , Antwerpairco